Keisarit ja me – päiväretket Porvooseen la 19.6. ja la 28.8.2021

Porvoolla on ollut jo keskiajalta lähtien kiehtova paikkansa Suomen historiassa, kun kaupungissamme ovat vierailleet niin Ruotsin vallan ajan kuninkaat kuin Venäjän keisarit autonomian aikana.

Kun saavumme Porvooseen käymme kävelykierroksella vanhassa kaupungissa, kuulemme mm. Kustaa III:n värikkäästä seurueesta ja Aleksanteri I:n keisarillista lupauksista.

Nautimme maukkaan lounaan viihtyisässä One ravintolassa jonka jälkeen vierailemme ”Porvoon Linnassa”. Vuonna 1760 rakennettu historiaa uhkuva Porvoon ensimmäinen kivitalo antaa pienryhmille ainutlaatuisen historiallisen elämyksen. Nautimme lasillisen kuohuvaa kuunnellessamme esitystä. Historiaa esitellään Ruotsin kuninkaiden, Venäjän Tsaarin Aleksanterin I ja Rockin kuninkaan Remun hengessä.

Vierailun jälkeen meillä on aikaa tutustua vanhan kaupungin liikkeisiin ja päivän päätteeksi nautimme iltapäiväkahvit Tee- ja kahvihuone Helmessä.

Aikataulu:
Klo 9.00 Kiasman pysäkki, Helsinki
Klo 10.00 Opastus Porvoossa
Klo 11.30 Lounas, Ravintola One
Klo 13.00 Vierailu Porvoon Linnassa
Klo 14.00 Vapaa aika
Klo 15.30 Iltapäiväkahvit, Tee- ja kahvihuone Helmi
Klo 16.00 Paluukuljetus Helsinkiin

Hinta:
77 €/hlö

Hinta sisältää:
Bussikuljetus Helsingistä meno-paluu, Porvoo-oppaan palvelut 1,5 tunnin ajan, lounas, sisäänpääsy ja esittely "Porvoon linnaan", lasillinen kuohuvaa "Porvoon linnassa", iltapäiväkahvi ja makea kahvileipä Tee- ja kahvihuone Helmessä ja alv.

Ilmoittautumiset viimeistään:
10.6. ja 20.8.2021

Hyvä tietää:
Matka sopii myös hyvin pienille ryhmille. Matka toteutuu jos lähtijöitä on vähintään 15 henkilöä. Ilmoittautuminen on sitova.
Jos varaat matkan s-postitse tai puhelimitse, ilmoitathan nimesi, puhelinnumerosi ja laskutusosoitteesi (posti tai s-posti).

Osta matka verkkokaupastamme:
https://www.kajforsblom.fi/kauppa/

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Ilmoittaudu

Muista mainita mille matkalle ilmoittaudut!