Matka Haminan Bastionin kesäteatteriin 21.8.2021

Näyttämöllä esitetään Agapetuksen komediaklassikko - SYNTIPUKKI

Bastionin kesäteatteri esittää Agapetuksen hulvattoman ja ajattoman komediaklassikon Syntipukki. Näytelmä on kirjoitettu vuonna 1930 ja sitä on esitetty vuosikymmeniä eri puolilla maata. Esityksestä on tehty myös elokuvat vuosina 1935 ja 1957. Kesän 2021 Syntipukki kunnioittaa alkuperäisen tarinan 1930-lukua, ainoastaan rytmi on nykyaikaa.

Syntipukki kertoo omasta maitokaupastaan haaveilevasta Koikkalaisesta, joka ottaa vastaan pestin tavaratalon syntipukkina. Asiakkaiden kiukunpuuskien keskellä koiranvirka alkaa miestä kyllästyttämään, mutta kovin tarpeelliseksi käyneestä roolista ei pääsekään eroon ihan helpolla... Soppaa sotkevat ihmissuhteiden koukerot, yllättäen leiskahtava lempi ja värikkääksi paljastuvan työyhteisön nokkimisjärjestyksen säännöt.

Aikataulu:

klo 11.20       Kiasman turistipysäkki, Helsinki
klo 12.15       Rauhankadun turistipysäkki, Porvoo
klo 12.50       Aleksanterinkadun turistipysäkki, Loviisa
klo 13.30       Saapuminen Haminaan, Bastionin kesäteatteriin
klo 14.00       Esitys alkaa
n. klo 16.20    Paluumatka alkaa

Matkan hinta:
62 €/hlö

Hinta sisältää:
teatterilipun ja bussimatkat meno-paluu

Ilmoittautumiset viimeistään:
21.7.2021

Hyvä tietää:
Matka sopii myös hyvin pienille ryhmille. Matka toteutuu jos lähtijöitä on vähintään 20 henkilöä. Ilmoittautuminen on sitova.
Jos varaat matkan s-postitse tai puhelimitse, ilmoitathan nimesi, puhelinnumerosi ja laskutusosoitteesi (posti tai s-posti).

Osta matka verkkokaupastamme:
https://www.kajforsblom.fi/kauppa/

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

 


Ilmoittaudu