KAJ FORSBLOM

Oy Kaj Forsblom Ab on pitkän perinteen omaava perheyritys. Kaikki sai alkunsa vuonna 1922 jolloin Werner Henriksson, joka toimi isänsä Augustin vosikkakuljettajana, osti itselleen Harley Davidson moottoripyörän sivuvaunulla. Jo seuraavana vuonna hän hankki N.A.G. henkilöauton taksikuljetuksia varten. Ensimmäinen linja-auto ostettiin vuonna 1931 vakiovuoroliikenteeseen reitille Porvoo–Vessö. Tämän jälkeen toiminta laajeni vakaasti ja 1980-luvun lopulla, yrityksen kalustoon kuului jo yli 20 linja-autoa. Wernerin vävy Kaj Forsblom tuli mukaan yrityksen toimintaan 1960-luvulla ja hänestä tuli Oy Werner Henriksson Ab:n toimitusjohtaja Wernerin kuoleman jälkeen vuonna 1977. Kaj Forsblom perusti vuonna 1990 oman linja-autoyhtiön jonka kalustoon tänä päivänä kuuluu seitsemäntoista turistiautoa. Yritystä johtaa Kaj Forsblomin poika Henrik Forsblom.

Suomi ja Eurooppa työkenttänä

Olemme erikoistuneet tilausajoliikenteeseen ja meillä on vankka kokemus matkojen järjestämisestä Suomessa, kuten myös muissa Pohjoismaissa, Baltian maissa ja Euroopassa. Tavoitteenamme on antaa jokaiselle asiakkaalle yksilöllistä ja korkealuokkaista palvelua jo matkan suunnitteluvaiheessa. Onnistunut matka räätälöidään ryhmän toiveiden mukaisesti ja taso säilyy lähdöstä perille saapumiseen asti!

Laatulupauksemme pitää

Ohjenuoramme ovat laatu, luotettavuus ja turvallisuus. Haluamme myös vaalia ympäristöämme ja esittelemme ylpeänä nykyaikaisia linja-autojamme jotka täyttävät viimeisimmät ympäristö- ja turvallisuusmääräykset.

Oy Kaj Forsblom Ab toivottaa teille viihtyisää ja turvallista matkaa!

Kaj Forsblom moottoripyörä sivuvaunulla
Kaj Forsblom arkistokuva
Kaj Forsblom vanha bussi arkistokuva