LAATULUPAUS

LAATULUPAUS

Liikennepalvelut

Oy Kaj Forsblom Ab hoitaa aikataulumukaista linjaliikennettä Uudellamaalla. Tilausajoa harjoitamme Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Ajamme myös muihin Euroopan maihin.

Tiedottaminen palveluista sekä niiden muutoksista

Oy Matkahuollon Ab:n aikataulujärjestelmästä sekä palvelunumerosta 0200-4000 saa ajankohtaista tietoa aikatauluista sekä mahdollisista muutoksista. Osa aikatauluista löytyy myös meidän kotisivulta. Matkahuolto »

Matkalippujen hinnat

Käytössämme on Oy Matkahuolto Ab:n hinnasto. Lippuja voi ostaa joko Oy Matkahuolto Ab:n toimipisteeltä tai käteisellä linja-autosta. Matkahuolto »

Linja-autot

Käytössämme on noin 10 varustetasoltaan vaihtelevaa linja-autoa paikkaluvuiltaan 9 – 59-paikkaisia. Varustetiedot löytyvät kotisivuiltamme, Bussit »

Asiakastyytyväisyys ja palautteet

Seuraamme jatkuvasti asiakaspalautteita ja teemme mahdollisia korjauksia ja parannuksia mahdollisimman pian niiden perusteella. Palautetta voi parhaiten antaa internetsivujemme kautta. Meille voi myöskin lähettää palautteita sähköpostitse osoitteeseen info[ät]kajforsblom.fi tai puhelimitse numeroon 019 524 3993. Käsittelemme valitukset ja mahdolliset hinnanalennukset tapauskohtaisesti. Palaute »

Pyydä tarjous bussimatkasta »
Linkki matkatoimistoomme Porvoo Toursiin »

Kaj Forsblom bussikuljettaja