TURISTBUSSAR OCH TURBUSSAR

TÄNK GRÖNT, BOKA KAJ FORSBLOMS BUSS!

Att värna om naturen är viktigt för oss. Därför uppfyller redan över 90 % av våra bussar Euro 5-6 -kraven. Att resa med buss är en grön gärning i sig, och genom att boka transport med våra moderna bussar med låga utsläpp kan vi ytterligare värna om naturen!

Då du bokar busstransport av oss, gör du både naturen och dig själv en tjänst! Vår kunniga och hjälpsamma försäljningspersonal hjälper dig med planeringen och genomförandet av din bussresa. Vi skräddarsyr ett resepaket efter dina önskemål, både för bussresor i hemlandet och utomlands.

Kaj Forsbloms professionella och språkkunniga chaufförer garanterar dig en trygg och trevlig resa, både gällande kortare busstransporter och längre bussresor i Finland och utomlands. Uppskattar du säkra, moderna bussar av hög kvalitet är vi rätt bussbolag för dig. Vi betjänar på svenska, finska och engelska.

Vi har ett brett utbud av turistbussar i olika storlekar, 16 - 59 sittplatser, som lämpar sig för olika transportbehov. Läs mer om våra bussar.

FÄRDIGA RESOR 2021

BOSGÅRD OCH GAMLA STAN

Spendera en idyllisk dag i Borgå lör 15.5, fre 11.6 eller fre 16.7.2021. Vi besöker den ekologiska gården Bosgård där vi har guidning och lunch. På eftermiddagen besöker vi Gamla stan.

LÄS MER & BOKA
GAMLA STAN OCH ÖLTASTING

Är du intresserad av öl tillverkning? Kom då med på vår utfärd till Kråkö Bryggeri, Borgås enda bryggeri lör 15.5 eller lör 22.5.2021. Före besöket på bryggeriet har vi tid att shoppa och äta lunch i Gamla stan.

LÄS MER & BOKA
SOMMARRESOR TILL PUUHAMAA

Kom med till Puuhamaa på en fartfylld resan som passar barn och vuxna i alla åldrar. I Puuhamaa finns många olika roliga attraktioner samt en vattenpark att plaska i. Hoppa i bussen och följ med lör 12.6 eller tor 29.7.

LÄS MER & BOKA
DAGSRESOR TILL MUMINVÄRLDEN

Kom med och spendera en rolig dag tillsammans med invånarna i Mumindalen ons 16.6 eller 21.7.2021! I Mumindalen finns allt möjligt att se och göra.

LÄS MER & BOKA
KEJSARNA OCH VI

Kom med på dagsutfärd och lyssna på historier om kejsare och kungar i Borgå samt besöka Borgå slott lör 19.6. och lör 28.8.2021.

LÄS MER & BOKA
Riemurahat logo
SOMMARRESA TILL HEINOLA

Följ med på vår teaterresa till Heinola och se den heltokiga komedin Riemurahat som visas på Heinolas sommarteater sön 20.6.

 
LÄS MER & BOKA

FAMILJERESA TILL KOUVOLA OCH KOTKA

En tvådagars sommarresa för hela familjen till Kouvola och Kotka. Vi tillbringar en rolig dag på Tykkimäki och övernattar i Kotka, följande dag besöker vi Maretarium/Vellamo. Följ med och upplev två roliga dagar i Kymennedalen!

LÄS MER & BOKA
BUSSTRANSPORT TILL VIKINGARNAS KONSERT I BORGÅ

Dansgiganten - Vikingarna kommer till Borgå fre 2.7, följ med på en svängig kväll med dans och bra musik. Vi ordnar transporter från Ekenäs, Helsingfors och Lovisa.

LÄS MER & BOKA
SOMMARRESOR TILL TYKKIMÄKI

På Tykkimäki i Kouvola firar du sommarens bästa dag. Stig på bussen lör 10.7 & ons 4.8 så tjuter du snart av glädje i de roliga och fartfyllda karusellerna!

LÄS MER & BOKA
Suomen Asuntomessut/Lohja 2021/Kuva: J Kainulainen
DAGSRESOR TILL LOJO

Planer på att bygga hus eller kanske du redan är igång med att bygga men vill ha lite nya inredningstips? Följ då med på vår dagsresa till Bostadsmässan i Lojo ons 14.7 & lör 24.7.

LÄS MER & BOKA
SOMMARRESA TILL RASEBORG

Upplev en dag full med musik, teater och familyfun! Vi åker till Raseborgs sommarteater lör 24.7, så hoppa på bussen och följ med!

 
LÄS MER & BOKA

SOMMARRESA TILL ÄHTÄRI ZOO OCH TUURI

Följ med på vår tvådagars sommarresa till Ähtäri Zoo och Tuuri 7-8.8.2021. Under resan kan du bekanta dig med 50 olika djurarter på Ähtäri Zoo samt göra uppköp i Finlands största varuhus Tuuri. Resan passar hela familjen!

LÄS MER & BOKA
tomasledin2020_press3 (1)
FYLTTAD TILL ÅR 2022!

BUSSTRANSPORT TILL TOMAS LEDINS KONSERT I EKENÄS

"Sommaren är kort" - vi ordnar busstransport till Tomas Ledins konsert i Ekenäs 7.8. Vi kör rutten Lovisa -  Borgå - Helsingfors - Ekenäs.

LÄS MER & BOKA
SOMMARRESA TILL FREDRIKSHAMN

Häng med på vår teaterresa till Bastionens sommarteater lör 21.8. På scenen visas den muntra och underhållande komedin Syntipukki.

LÄS MER & BOKA
DAGSRESOR TILL REPOVESI NATIONALPARK

Visste du att endast en liten stund i naturen lugnar våra sinnen? Följ med till Repovesi nationalpark och njut av en dag ute i naturen lör 28.8 & 25.9

LÄS MER & BOKA

PORVOO TOURS

Arrangerar inkvartering, guidning, mat och båtutfärder m.m.

NYHETER

BUSSTRANSPORTER

Njut av resan i en bekväm, modern och miljövänlig buss.