TURISTBUSSAR OCH TURBUSSAR

Coronaviruspandemin har inverkat betydligt på beställningstrafiken i år. Vi tar situationen med största allvar och gör vårt yttersta för att göra bussresan så trygg som möjligt.
För att förhindra smittspridningen har vi effektiverat städningen av alla våra hårda ytor i våra bussar. Vi följer noggrant direktiven från Institutet för Hälsa- och Välfärd (THL), samt från övriga myndigheter.

I samband med beställningstrafik erbjuder vi, beroende på tillgänglighet,  möjligheten att beställa ansiktsmasker och handdesinfektionsmedel till bussarna. Fråga mer...

 

TÄNK GRÖNT, BOKA KAJ FORSBLOMS BUSS!

Att värna om naturen är viktigt för oss. Därför uppfyller redan över 90 % av våra bussar Euro 5-6 -kraven. Att resa med buss är en grön gärning i sig, och genom att boka transport med våra moderna bussar med låga utsläpp kan vi ytterligare värna om naturen!

Då du bokar busstransport av oss, gör du både naturen och dig själv en tjänst! Vår kunniga och hjälpsamma försäljningspersonal hjälper dig med planeringen och genomförandet av din bussresa. Vi skräddarsyr ett resepaket efter dina önskemål, både för bussresor i hemlandet och utomlands.

Kaj Forsbloms professionella och språkkunniga chaufförer garanterar dig en trygg och trevlig resa, både gällande kortare busstransporter och längre bussresor i Finland och utomlands. Uppskattar du säkra, moderna bussar av hög kvalitet är vi rätt bussbolag för dig. Vi betjänar på svenska, finska och engelska.

Vi har ett brett utbud av turistbussar i olika storlekar, 16 - 59 sittplatser, som lämpar sig för olika transportbehov. Läs mer om våra bussar.

PORVOO TOURS

Arrangerar inkvartering, guidning, mat och båtutfärder m.m.

FÄRDIGA RESOR 2021

Riemurahat logo
SOMMARRESA TILL HEINOLA

Följ med på vår teaterresa till Heinola och se den heltokiga komedin Riemurahat som visas på Heinolas sommarteater sön 20.6.

 
LÄS MER & BOKA

SOMMARRESA TILL FREDRIKSHAMN

Häng med på vår teaterresa till Bastionens sommarteater lör 21.8. På scenen visas den muntra och underhållande komedin Syntipukki.

LÄS MER & BOKA
BUSSTRANSPORT TILL VIKINGARNAS KONSERT I BORGÅ

Dansgiganten - Vikingarna kommer till Borgå fre 2.7, följ med på en svängig kväll med dans och bra musik. Vi ordnar transporter från Ekenäs, Helsingfors och Lovisa.

LÄS MER & BOKA
SOMMARRESA TILL RASEBORG

Upplev en dag full med musik, teater och familyfun! Vi åker till Raseborgs sommarteater lör 24.7, så hoppa på bussen och följ med!

 
LÄS MER & BOKA

tomasledin2020_press3 (1)
BUSSTRANSPORT TILL TOMAS LEDINS KONSERT I EKENÄS

"Sommaren är kort" - vi ordnar busstransport till Tomas Ledins konsert i Ekenäs 7.8. Vi kör rutten Lovisa -  Borgå - Helsingfors - Ekenäs.

LÄS MER & BOKA
FINSKT HANTVERK MÄSSA

Vi ordnar bussresa till Finska Hantverk mässan i Tammerfors lördagen 13.11.2021. En mässa för hantverksälskare.

 
LÄS MER & BOKA

SOMMARRESOR TILL TYKKIMÄKI

På Tykkimäki i Kouvola firar du sommarens bästa dag. Stig på bussen lör 10.7 & ons 4.8 så tjuter du snart av glädje i de roliga och fartfyllda karusellerna!

LÄS MER & BOKA
DAGSRESOR TILL LOJO

Planer på att bygga hus eller kanske du redan är igång med att bygga men vill ha lite nya inredningstips? Följ då med på vår dagsresa till Bostadsmässan i Lojo ons 14.7 & lör 24.7.

LÄS MER & BOKA
DAGSRESOR TILL REPOVESI NATIONALPARK

Visste du att endast en liten stund i naturen lugnar våra sinnen? Följ med till Repovesi nationalpark och njut av en dag ute i naturen lör 28.8 & 25.9

LÄS MER & BOKA
SOMMARRESOR TILL PUUHAMAA

Kom med till Puuhamaa på en fartfylld resan som passar barn och vuxna i alla åldrar. I Puuhamaa finns många olika roliga attraktioner samt en vattenpark att plaska i. Hoppa i bussen och följ med lör 12.6 eller tor 29.7.

LÄS MER & BOKA
PÅ KOMMANDE - SOMMARRESA TILL ÄHTÄRI ZOO OCH TUURI

Följ med på vår tvådagars sommarresa till Ähtäri Zoo och Tuuri. Under resan kan du bekanta dig med 50 olika djurarter på Ähtäri Zoo samt göra uppköp i Finlands största varuhus Tuuri. Resan passar hela familjen!

LÄS MER & BOKA
PÅ KOMMANDE - SOMMARRESA TILL KOUVOLA OCH KOTKA

En tvådagars sommarresa för hela familjen till Kouvola och Kotka. Vi tillbringar en rolig dag på Tykkimäki och övernattar i Kotka, följande dag besöker vi Maretarium/Vellamo. Följ med och upplev två roliga dagar i Kymennedalen!

LÄS MER & BOKA
SPORTLOVSVECKA I KUUSAMO

Fira en fartfylld sportlovsvecka i Kuusamo 21-27.2. Längtar du efter vita vyer, slalombackar eller är du intresserad av en husky-safari, att köra motorkälke eller tillbringa dagen i ett spa?
Samla ihop ett gäng och kom med och upplev en kul vecka i Kuusamo!

LÄS MER & BOKA

BUSSTRANSPORTER

Njut av resan i en bekväm, modern och miljövänlig buss.

NYHETER