TURISTBUSSAR OCH TURBUSSAR

Coronaviruspandemin har inverkat betydligt på beställningstrafiken i år. Vi tar situationen med största allvar och gör vårt yttersta för att göra bussresan så trygg som möjligt.
För att förhindra smittspridningen har vi effektiverat städningen av alla våra hårda ytor i våra bussar. Vi följer noggrant direktiven från Institutet för Hälsa- och Välfärd (THL), samt från övriga myndigheter.

I samband med beställningstrafik erbjuder vi, beroende på tillgänglighet,  möjligheten att beställa ansiktsmasker och handdesinfektionsmedel till bussarna. Fråga mer...

 

TÄNK GRÖNT, BOKA KAJ FORSBLOMS BUSS!

Att värna om naturen är viktigt för oss. Därför uppfyller redan över 90 % av våra bussar Euro 5-6 -kraven. Att resa med buss är en grön gärning i sig, och genom att boka transport med våra moderna bussar med låga utsläpp kan vi ytterligare värna om naturen!

Då du bokar busstransport av oss, gör du både naturen och dig själv en tjänst! Vår kunniga och hjälpsamma försäljningspersonal hjälper dig med planeringen och genomförandet av din bussresa. Vi skräddarsyr ett resepaket efter dina önskemål, både för bussresor i hemlandet och utomlands.

Kaj Forsbloms professionella och språkkunniga chaufförer garanterar dig en trygg och trevlig resa, både gällande kortare busstransporter och längre bussresor i Finland och utomlands. Uppskattar du säkra, moderna bussar av hög kvalitet är vi rätt bussbolag för dig. Vi betjänar på svenska, finska och engelska.

Vi har ett brett utbud av turistbussar i olika storlekar, 16 - 59 sittplatser, som lämpar sig för olika transportbehov. Läs mer om våra bussar.

PORVOO TOURS

Arrangerar inkvartering, guidning, mat och båtutfärder m.m.

FÄRDIGA RESOR

Riemurahat logo
SOMMARRESA TILL HEINOLA

Teaterresa till Heinolas sommarteater söndagen 20.6.2021. På scenen visas komedin Reimurahat.

LÄS MER & BOKA
RESA TILL FREDRIKSHAMNS SOMMARTEATER

Teaterresa till Fredrikshamn lördagen 21.8.2021. Den underhållande komedin Syntipukki visas på Bastionens sommarteater.
LÄS MER & BOKA

VIKINGARNA I BORGÅ 2.7.2021

Vi ordnar busstransporter till Vikingarnas konsert i Borgå från Ekenäs, Helsingfors och Lovisa.

 
LÄS MER & BOKA

PÅ KOMMANDE

Resa till Raseborgs sommarteater sommaren 2021

LÄS MER & BOKA
tomasledin2020_press3 (1)
TOMAS LEDIN I EKENÄS

Vi ordnar busstransport till Tomas Ledins konsert i Ekenäs 7.8.2021. Vi kör rutten Lovisa -  Borgå - Helsingfors - Ekenäs.

LÄS MER & BOKA
FINSKT HANTVERK MÄSSA

Vi ordnar bussresa till Finska Hantverk mässan i Tammerfors lördagen 13.11.2021. En mässa för hantverksälskare.

LÄS MER & BOKA

BUSSTRANSPORTER

Njut av resan i en bekväm, modern och miljövänlig buss.

NYHETER