Startsida » Sökresultat ""
Dansbandet Tommys avskedsturnén på Ramsholmen i Ekenäs 20.5.2022
Produkt

Dansbandet Tommys avskedsturné och Finlandspremiär för Matz Bladhs med Tom Käldström på Ramsholmen i Ekenäs fre 20.5.2022.

På scenen ser vi de superpopulära dansbanden Tommys, Matz Bladhs samt Hans Martin, Simon Kiuru och Reinhold Johansson.

 

Kvällens program:

kl 18.30 dörrarna öppnas
kl 20.00 dansen börjar
kl 01.00 dansen är slut

Kom med och fira en kväll full med dans och härlig musik!… »

Flirttikurssi 55+ på Heinolas sommarteater sön 19.6.2022
Produkt

Kom med på en trevlig teaterresa till Heinola sön 19.6.2022. På den fullt täckta sommarteatern visas den roliga och varmhjärtade pjäsen Flirttikurssi 55+ som regisserats av Sari Siikander.

 

En grupp med sextioåriga män och kvinnor anmäler sig till en flirtkurs för att lära sig hur man erövrar en partner, samt uppdatera dina rostade charmkunskaper.  På medborgarinstitutets flirtkurs lär man sig hur man kan erövra en partner samt fånga den stora kärleken. I kursen deltar änkor, singels, skilda och en som är på rymmen. Alla är i samma båt, att försöka hitta en ny start och ett nytt förhållande, men charmkunskaperna är rostiga.

 

I gruppen med 55 + åringar hittas en lite yngre kärlekskrank person. Gruppens lärare Jaris inlärningsmetoder väcker misstankar och ett medborgarinstitutuppror gryr i gruppen. Lyckas flirtandet slutligen bäst på egenhand? Flirttikurssi 55 + är ett varmt och roligt skådespel med härliga rollfigurer.

 

Pjäsen visas på finska.

 

Efter föreställningen åker vi via Heinolan Heila var vi njuter av kaffe och saltbit samt gör uppköp i Heilas närmatsbutik.… »

The Addams Family – på Kotkan Kaupunginteatteri lör 24.9.2022
Produkt
Fantastiskt framträdande, humor, bra koreografi, sång och ett liveband väntar!

Komedimusikalen berättar historien om den ursprungliga Addams-familjen. Till faderns fasa är familjens tonårsdotter, Darkness Princess Wednesday Addams, kär i en så kallad normal pojke som familjen aldrig har träffat. Dottern ber trots allt sin pappa att inte berätta detta för sin mamma! Nu måste Gomez Addams kunna göra något hemskt som han aldrig har gjort förut – hålla en hemlighet för sin älskade fru Morticus!

 

När familjerna först träffas på Addams lite speciella herrgård för middag finns ingredienserna till skräckkomedin i grytan – båda familjerna tycker naturligtvis att de är helt normala. Och har inte varje familj några skelett i sin garderob? Så bokstavligen! Det här är en berättelse om en sammandrabbning mellan två familjer som får dig att undra vad som egentligen är normalt.

 

The Addams Family bygger på skräckgenren och är en humoristisk musikalisk komedi skriven av Marshall Brickman och Rick Elice. Berättelsen förs vidare av musik komponerad av Andrew Lipa, som tolkas av pjäsens 7-manna såkallade begravningsband.… »

PROGRAM FÖR SMÅ GRUPPER – stämning och tasting i Borgå (5-15 personers grupp)
Produkt
Roligt grupp-program för lillajulsfesten,TYKY dagar eller med kompisgänget!

 

Njut av en stämningsfull dag i Borgå och gör gåvo- och delikatessfynd att ta med hem!

Tillbringa en trevlig dag i Borgå genom att bekanta dig med gamla stan, njuta av god mat och gör uppköp i stadens små mysiga butiker. Som tilläggsprogram kan du boka en guidning, vilket är ett roligt sätt att bekanta sig med stadens historia. Guidningen tar 1-1,5 h. Vi rekommenderar också gärna ett trevligt matställe samt gör vid behov bordsbokningar. Dagen kronas av ett besök på Kråkö bryggeri var vi smakar på bryggeriets egna öl samt njuter av bryggeriets snackfyllda tasting-tallrik.

 

Under tastingen:

  • bekantar vi oss med råvarorna som används vid framställning av öl
  • sätter oss in i tillverkningsprocessen
  • lär oss hur man bedömer öl
  • smakar på olika ölsorter (6 st)
  • gör våra smakpreferenser känsligare med att förena salt och sött
  • tid ca 1,5 h

Efter bryggeribesöket återvänder vi till Helsingfors

Programmet går att förverkligas året runt!

 

Såhär under corona-tiderna ber vi er göra bokningarna via epost: booking@kajforsblom.fi eller per telefon vard. (kl 8.30-16.30) till nr 019 524 3993.»

Fiskars & Svartå Slott lör 11.6.2022
Produkt

Välkommen med på dagsutfärd till Fiskars och Svartå Slott! Vi börjar dagen i Fiskars. Det finns över 30 butiker i Fiskars, de flesta av dem är kända för sina lokala hantverk samt inhemsk kvalitetsdesign. Här kan du köpa bl.a. handstöpta ljus, gåvor, föremål gjorda av t.ex. smeden, glasmästaren eller läderkonstnären.

Ett nytt besökscenter för Fiskars bryggerier har öppnats. I centret ordnas bryggerivisningar samt tasting året om. Nu har du möjlighet att delta i en guidad tur samt tasting. Under turen bekantar vi oss med Fiskarsin Panimo, Ärgäs Distillery och Noita Winery samt smakar på deras produkter. Programmet ordnas kl 11.20-12.20. Turen bli av om minst 15 personer deltar.

 

Efteråt äter vi en god lunch på restaurang Kuparipaja.

 

Efter lunchen åker vi vidare till Svartå Slott var vi har en guidad tur. Vi får höra slottets och områdets långa och intressanta historia samt om släktens händelserika men också stundvis tragiska liv. Efter turen har vi tid att bekanta oss med slottsträdgården innan vi dricker eftermiddagskaffe på restaurang Slottskrogen. Efter kaffet åker vi hemåt.… »

Sommardans i Ekenäs lör 11.6.2022
Produkt

Årets bästa danstillfälle i Ekenäs lördagen 11.6.2022!

På scenen ser vi de superpopulära dansbanden Larz Kristerz, Högtryck och Simon Kiuru & Reinholds.

 

Kvällens program:

kl 17.30 dörrarna öppnas, Simon Kiuru & Reinholds
kl 19.00 showtime Högtryck (Åland)
kl 22.00 showtime Larz Kristerz (Sverige)
kl 24.00 dansen är slut

 

Kom med och fira en kväll full med dans och härlig musik!… »

Dagsresa till Tykkimäki lör 25.6.2022
Produkt

Sommarens Bästa Bussresa!

 

Sommarens Bästa Dag väntar i Kouvola, endast en kort bussresa bort. Stig på bussen och snart tjuter du av glädje i de roliga och fartfyllda karusellerna! Nöjesparken Tykkimäki i Kouvola är ett nöjescenter för hela familjen där det roliga aldrig tar slut. De över 40 olika spelen och karusellerna garanterar fartfyllda och oförglömliga åkturer och den naturnära parken erbjuder även lugnare aktiviteter. Tykkimäki har också en egen minifarm, där det bor bl.a. kaniner, hönor och ponnyer.

 

Förutom nöjesparken kan du besöka vattenparken Aquapark med sina rutschkanor och aktivitetsparken Actionpark med sina trampoliner. Du kan lätt spenderar flera dagar här!… »

1 2 3 4 11