Startsida » Sökresultat ""
Finskt Hantverk-mässan i Tammerfors lör 18.11.2023
Produkt

Finskt Hantverk-mässan i Tammerfors är vinterns höjdpunkt! Känslan av gemenskap är årets tema. Temat kommer från närvaron och känslan av samhörighet som skapas av hantverkshobbyer.

Mässan är ett unikt shoppingställe där du hittar personliga och hållbara fynd till dig själv eller som gåva.

 

Du kan köpa färdiga produkter som kläder, accessoarer, hemdesign, delikatesser, prydnadsföremål och aktuella “hit” produkter att lägga under granen.

 

Följ med oss till mässan i Tammerfors!… »

Julresa till Tallinn lör 09.12.2023
Produkt

Upplev underbar julstämning i Tallinn, kom med och njut av stadens härliga atmosfär lördagen den 09.12.2023!

 

På rådhustorget, som ligger i hjärtat av Tallinns gamla stan, njuter du av den bästa julstämningen. De små charmiga försäljningsstånden på torget är fulla med härliga produkter, allt från handarbete till delikatesser. I de små stämningsfulla butikerna runt om i staden hittar du gåvor för personer i alla åldrar.

 

Årets nyhet är möjligheten att shoppa i köpcentret Arsenal, där du hittar olika kända klädesmärken i köpcentrets outletbutiker. Eller om du inte är intresserad av att handla kläder kan du handla julklappar, jul delikatesser och njuta av härlig julstämning på marknaden i Balti järnvägsstation.

 

Du har mer tid att handla när transporten sker smidigt från plats till plats. Stig på bussen och njut av en trevlig dag i Tallinn!

 

 … »

PÅ KOMMANDE – Raseborg Festival 18-19.8.2023
Produkt

Nästa sommar 18-19.8.2023, ordnar Raseborg Festival en 2 dagars händelse i Stallörsparken i Ekenäs!
Som huvudartist är Gyllene Tider! Läs mer https://raaseporifestival.fi/sv/framsida/

 

Vi ordnar busstransport till festivalen båda dagarna, bara vi får tillräckligt med festivalfestare med på resan 😊

 

Tidtabellen och pris för bussresorna meddelas i början av året.

 

Festivalbiljetterna köps från nätet https://raaseporifestival.fi/sv/framsida/»

Teater- och dansresa till Vasa 1.4.-2.4.2023
Produkt
I april 2023 har vi till försäljning en unik teater- och dansresa till Vasa. Du kan välja mellan en kväll på teatern eller dansa natten lång, eller varför inte göra båda två! På Wasa Teater visas komendin “man får ställa upp” och på Hotell Waskia underhåller dansgruppen Fernandoz oss sent in på natten! Passa på och boka din plats!

 

Wasa Teater

Komedin “Man får ställa upp” spelas på Wasa Teaters scen, pjäsen är på svenska, men teatern har textning på finska.

I centrum av det lilla samhället finns en byagård där alla samlas. Idrottsföreningen, Kennelklubben, Medborgarinstitutet, Församlingens eftis, Svensk Ungdom, Motorcykelklubben och så förstås Hembygdsföreningen.

Alla har sina utrymmen i byagården och alla är medlemmar i varandras föreningar, vilket gynnar alla eftersom föreningarna får bidrag efter hur många medlemmar de har. Ett bra system ända tills de en dag får ett besök från Hembygdsföreningarnas Centralorganisation. Den oväntat uppdykande representanten sätter i gång en serie av händelser som ingen hade kunnat förutse, smålögner, bortförklaringar mm. som gör att problemen växer i en klassisk farskarusell.

 

Fernandoz

Fernandoz är ett svenskt dansband som grundades 1986 i Vitsand nära Torsby. De hade en stor hit 1991 med låten “Jag vet att jag vill ha dig”. Bandet vann priset “Svenska dansbandsmästare” 1993. Deras mest kända hits är “Guld och gröna skogar”, “En dag den sommaren”, “Är ett hjärta har älskat”. I maj 2022 släppte Fernandoz ut sitt 14:e Fullcd-album. Fernandoz spelar på Hotell Waskia mellan 21.00-01.00 på lördagen 1.4.

 

Hotell Waskia

Ett lugnt hotell med alla bekvämligheter i underbar havsutsikt nära Vasa centrum. Bekväma rum, mångsidig service och det intilliggande Tropiclandia spa garanterar ett trevligt besök.

Hotell Waskia ligger på ön Vaskiluoto, 1,5 km från Vasas centrum. Det idylliska Vaskiluoto erbjuder en underbar miljö för utomhusaktiviteter och för att njuta av havsluften.

 

 

 … »

Vi rekryterar
Sida

Vill du byta arbetsplats, bransch eller vill du bara tjäna lite extra?   Vi söker busschaufförer till vårt glada team. Kom som heltidsanställd, på läroavtal eller som inhoppare. Skicka en … »

Vi rekryterar
Sida

Vill du byta arbetsplats, bransch eller vill du bara tjäna lite extra?   Vi söker busschaufförer till vårt glada team. Kom som heltidsanställd, på läroavtal eller som inhoppare. Skicka en … »

1 2 3 4 11