Skördefest-resa till Åland 18-20.9

Boka 18.9-20.9 i din kalender och upplev höstens höjdpunkt  - Ålands skördefest 2020 med oss!

Under tre härliga dagar bjuder Åland in till färgsprakande höstdagar med Öppna Gårdar, tidsbundna Plåpp Åpp -aktiviteter och Skördefestrestauranger. En härlig möjlighet att uppleva nya saker och smaker i unika miljöer.

Njut av nyplockade och solmogna grönsaker, lokalt kött, lokala mejeriprodukter och frukter, umgås bland marknadsbord och halmbalar och träffa olika producenter. Skördefestresan är äkta, lokal och traditionell– frisk, fräsch och färsk!

Vår tredagarsresa startar på fredagen 18.9 kl 8.45 från Åbo. Vi anländer till Mariehamn på eftermiddagen så vi hinner göra några gårdsbesök redan på fredagen. På lördagen åker vi runt hela dagen och äter tillsammans middag på restaurang Smakbyn. På söndagen hinner vi med några gårdsbesök innan hemfärden börjar. Övernattning 2 nätter på Hotel Park Alandia.

Mera information om programmet i april. Resan passar alla; enskilda resenärer, barnfamiljer och grupper.

Pris:
på kommande

I priset ingår:
busstransporterna under hela resan,  däckplatser och frukostbuffé på båten, guide/reseledares tjänster på fredag och lördag,  övernattning i Mariehamn 2 nätter i dubbelrum, hotellfrukost och middag i Smakbyn på lördagen.

Anmälningar senast:
25.5

Förbeställd mat på båten:
Buffé middag på hemresan kl. 18.15: 36 €/vuxen, 14 €/barn 12-17 år, 7 €/barn 6-11 år, 0 €/barn 0-5 år

Bra att veta:
Resan passar också bra för små grupper. Resan förverkligas om minst 25 resenärer deltar.
Anmälningarna är bindande och fakturering sker på förhand. Vänligen meddela ditt namn, mobilnummer, födelsedatum samt faktureringsadress (post eller e-post). Till resan behövs ett giltigt personkort.

Ansvarig researrangör Porvoo Tours


Boka plats