Alkuun » Uutiset
Korona ja me

  Koronavirustilanne on vaikuttanut tilausliikenteeseen merkittävästi. Otamme tilanteen vakavasti ja teemme parhaamme jotta matkustaminen olisi mahdollisimman turvallista. Tartuntojen ehkäisemiseksi puhdistamme tehostetusti bussimme kaikki kovat pinnat. Noudatamme myös tarkkaan Terveyden ja … »

Porvoo Toursin uusi esitte 2021

Porvoo Toursin uusi esitte on tullut. Voit tilata sen kotiin tai tai lukea sen sähköisesti kotisivuillamme. Käy kurkkimassa sivuillamme Matkailuesitteet.

TIEDOTE!

TIEDOTE! Korona-pandemian vuoksi asiakaspalvelussamme työskentelee ma 30.3. lähtien vain yksi henkilö. Pyydämme teitä ottamaan yhteyttä ensisijaisesti sähköpostilla. Käyttäkää puhelinta vain, mikäli asianne on kiireellinen. Toimisto on avoinna arkisin 8.30-16.30/ info@kajforsblom.fi/ … »

UUSIA AIKATAULUMUUTOKSIA!

Valitettavasti joudumme peruumaan Pellinki-vuoromme to 26.3. lähtien! 📍16:20 vuoro linja-auto asemalta Bjurböle/Kråkö/Sondby ajetaan normaalisti. 📍Palvelulinja Passeli ajaa normaalisti Aamuisin ja iltapäivisin palvelulinja ajaa alle kuuden kilometrin kutsuajoa keskustan alueella, Sovi … »

AIKATAULUMUUTOKSIA KORONAVIRUKSEN TAKIA!

AIKATAULUMUUTOKSIA KORONAVIRUKSEN TAKIA! Joudumme muuttamaan aikataulumme seuraavasti korona viruksen takia seuraavasti: Ajamme normaalin aikataulun mukaan to 19.3. ja pe 20.3. Ma 22.3. lähtien ajamme Epoon, Bjurbölen, Seitlahden, Voolahden, Grännäsin, Tirmoon … »