PYYDÄ TARJOUS BUSSIMATKASTA

Kaj Forsblomin ammattitaitoinen ja avulias myyntihenkilökunta avustaa sinua matkasi suunnittelussa niin yksittäisissä kuljetustarpeissa kuten esim. teatteri- ja urheilumatkoissa, luokkaretkissä kun isoissa konferenssi- ja kokouskuljetuksissa. Suunnittelemme mielellämme pidempiäkin kiertomatkoja kuten matkoja ympäri Suomen, Baltiaa, Skandinaviaa tai vaikkapa Eurooppaa.
Räätälöimme juuri sinun tarpeisiisi sopivan matkapaketin; suunnittelemme aikataulut, reitit, taukopaikat ja otamme myös huomioon suunnittelussa kuljettajien lakisääteiset ajo- ja lepoajat.

Tutustu tilausbusseihimme

Käytössämme on 17 premium-tason charterbussia, joiden paikkaluku on 16 – 59. Ilmastointi, turvavyöt, alkolukko, jääkaappi ja DVD soitin kuuluvat bussien vakiovarustukseen. 30–59 -paikkaisissa busseissa on lisäksi WC ja kahvinkeitin. Kalustomme, kuten myös turistibussit ovat uudet ja ympäristöystävälliset. Lue ympäristöarvoistamme ja EURO-luokista ».
Katso bussit »

Palvelut liikuntarajoitteisille

Kaj Forsblomin muutamat pikkubussit soveltuvat liikuntarajoitteisten tilausajokuljetuksiin. Matalalattiapikkubusseihin pääsee kyytiin mm. pyörätuolilla. Kysy lisää »

Tilaa kahvilatuotteet etukäteen

Matkan aikana voitte nauttia höyryävästä kahvista tai teestä. Valitse eväskassiin sämpylä, pulla, korvapuusti tai salaatti. Pyydettäessä myös laktoosittomia ja gluteenittomia vaihtoehtoja. Kaj Forsblomin matkaeväskassit toimitetaan bussiin ennen matkan alkua. Lue lisää »

Yhteystietosi

 

Tietoja bussimatkasta

Ruokailu matkan aikana, katso menu »

Majoitus
Matka on ilman majoitustaAsiakas järjestää ja maksaaOy Kaj Forsblom Ab järjestää

Tarvitsemme kuljetuksen meno/paluuTarvitsemme bussin käyttöömme koko ajaksi

Toivon vastausta
puhelimitsesähköpostin kautta

 

Mistä löysit meidät? Valitse sopivin näistä
Yrityksenne oli ennestään tuttuToinen yritys suositteliTuttu tai työkaveri suositteliHakukone esim. GoogleSosiaalinen mediaLehti-ilmoitusMessuilla

 

Peruutusehdot

1 viikko ennen matkaa 10 %
48 tuntia ennen matkaa 50 %
24 tuntia ennen matkaa 100 %

Asiakaspalvelu

Oy Kaj Forsblom Ab
ma–pe klo 8.30-16.30
info (at) kajforsblom.fi
puh. 019 524 3993