PYYDÄ TARJOUS BUSSIMATKASTA

Kaj Forsblomin ammattitaitoinen ja avulias myyntihenkilökunta avustaa sinua matkasi suunnittelussa niin yksittäisissä kuljetustarpeissa kuten esim. teatteri- ja urheilumatkoissa, luokkaretkissä kun isoissa konferenssi- ja kokouskuljetuksissa. Suunnittelemme mielellämme pidempiäkin kiertomatkoja kuten matkoja ympäri Suomen, Baltiaa, Skandinaviaa tai vaikkapa Eurooppaa.
Räätälöimme juuri sinun tarpeisiisi sopivan matkapaketin; suunnittelemme aikataulut, reitit, taukopaikat ja otamme myös huomioon suunnittelussa kuljettajien lakisääteiset ajo- ja lepoajat.

Tutustu tilausbusseihimme

Käytössämme on 17 premium-tason charterbussia, joiden paikkaluku on 16 – 59. Ilmastointi, turvavyöt, alkolukko, jääkaappi ja DVD soitin kuuluvat bussien vakiovarustukseen. 30–59 -paikkaisissa busseissa on lisäksi WC ja kahvinkeitin. Kalustomme, kuten myös turistibussit ovat uudet ja ympäristöystävälliset. Lue ympäristöarvoistamme ja EURO-luokista ».
Katso bussit »

Palvelut liikuntarajoitteisille

Kaj Forsblomin muutamat pikkubussit soveltuvat liikuntarajoitteisten tilausajokuljetuksiin. Matalalattiapikkubusseihin pääsee kyytiin mm. pyörätuolilla. Kysy lisää »

Tilaa kahvilatuotteet etukäteen

Matkan aikana voitte nauttia höyryävästä kahvista tai teestä. Valitse eväskassiin sämpylä, pulla, korvapuusti tai salaatti. Pyydettäessä myös laktoosittomia ja gluteenittomia vaihtoehtoja. Kaj Forsblomin matkaeväskassit toimitetaan bussiin ennen matkan alkua. Lue lisää »

  Yhteystietosi

   

  Tietoja bussimatkasta

  Ruokailu matkan aikana, katso menu »

  Majoitus
  Matka on ilman majoitustaAsiakas järjestää ja maksaaOy Kaj Forsblom Ab järjestää

  Tarvitsemme kuljetuksen meno/paluuTarvitsemme bussin käyttöömme koko ajaksi

  Toivon vastausta
  puhelimitsesähköpostin kautta

   

  Mistä löysit meidät? Valitse sopivin näistä
  Yrityksenne oli ennestään tuttuToinen yritys suositteliTuttu tai työkaveri suositteliHakukone esim. GoogleSosiaalinen mediaLehti-ilmoitusMessuilla

   

  Peruutusehdot

  1 viikko ennen matkaa 10 %
  48 tuntia ennen matkaa 50 %
  24 tuntia ennen matkaa 100 %

  Asiakaspalvelu

  Oy Kaj Forsblom Ab
  ma–pe klo 8.30-16.30
  info (at) kajforsblom.fi
  puh. 019 524 3993