BUSSAR MINIBUSSAR

TÄNK GRÖNT, BOKA KAJ FORSBLOMS BUSS!

Att värna om naturen är viktigt för oss. Därför uppfyller redan över 90 % av våra bussar Euro 5-6 -kraven. Att resa med buss är en grön gärning i sig, och genom att boka transport med våra moderna bussar med låga utsläpp kan vi ytterligare värna om naturen!

Då du bokar busstransport av oss, gör du både naturen och dig själv en tjänst! Vår kunniga och hjälpsamma försäljningspersonal hjälper dig med planeringen och genomförandet av din bussresa. Vi skräddarsyr ett resepaket efter dina önskemål, både för bussresor i hemlandet och utomlands.

Kaj Forsbloms professionella och språkkunniga chaufförer garanterar dig en trygg och trevlig resa, både gällande kortare busstransporter och längre bussresor i Finland och utomlands. Uppskattar du säkra, moderna bussar av hög kvalitet är vi rätt bussbolag för dig. Vi betjänar på svenska, finska och engelska.

Vi har ett brett utbud av turistbussar i olika storlekar, 16 - 59 sittplatser, som lämpar sig för olika transportbehov. Läs mer om våra bussar.

Bekanta dig med våra charterbussar

Till vårt förfogande har vi 17 stycken högklassiga charterbussar i olika storlekar, från 16-platser till 59-platser. Till bussarnas standardutrustning hör luftkonditionering, säkerhetsbälten, alkolås, kylskåp samt DVD-spelare. I de större bussarna finns dessutom WC och kaffekokare.

Våra turistbussar är nya och miljövänliga. Läs om våra miljövärderingar och om EURO-klasserna ».

 

Tjänster för rörelsehindrade

Kaj Forsblom erbjuder även beställningstransport för rörelsehindrade personer. Våra låggolvsminibussar är rullstolsanpassade. För mer information ta kontakt »

Beställ färdkost på förhand

Under er bussresa kan ni njuta av rykande hett kaffe eller te, tillsammans med fylld semla, bulle, örfil eller sallad. Laktosfria samt glutenfria alternativ finns att få på begäran. Kaj Forsbloms färdkostpåsar levereras till bussen före resans start. Kolla färdkosten »

Säkerhet

Utvecklingsarbetet fortskrider i snabb takt och nya bussar är idag utrustade med teknik som avsevärt förbättrar deras säkerhet. På hösten 1999 blev säkerhetsbälten för busspassagerare obligatoriska och efter det har säkerhetsstandarderna höjts. Vi förnyar våra bussar med jämna mellanrum för att kunna erbjuda den senaste tekniken för våra kunder. Här följer några exempel på innovationer som höjer säkerheten på våra bussar:

ESP

Elektroniskt stabiliseringsprogram som motverkar de krafter som kan driva bussen av vägen genom att bussens elektroniska bromssystem, motorn och automatväxellådan samverkar.

EBS

Effektiva elektroniskt styrda låsningsfria skivbromsar.

Växlingsautomatik

Komforten och säkerheten ökar och antalet stressmoment för föraren minskar.

Service och reparationer

Genom att enbart använda märkesverkstäder för service och reparationer försäkrar vi oss om att alla arbeten utförs enligt tillverkarnas rekommendationer samt att enbart original reservdelar av hög kvalitet används.


Begär offert

Oy Kaj Forsblom Ab har olika bussar för olika transportbehov. Vi sköter hela bokningsprocessen från början till slut, fyll i vårt offertformulär så kontaktar vi dig inom kort.

  Kontaktuppgifter

   

  Uppgifter om bussresan och övriga önskemål

  Caféprodukter under resan, se meny »

  Inkvartering
  Resan är utan inkvarteringKunden bokar inkvarteringenOy Kaj Forsblom Ab bokar inkvarteringen

  Vi behöver en tur-retur resaVi behöver bussen hela tiden

  Jag önskar svar
  TelefonE-post

   

  Hur hittade du oss? Välj det lämpligaste alternativet
  Ert företag var bekant från tidigareEtt annat företag rekommenderadeEn bekant eller arbetskompis rekommenderadeSöktjänst t.ex. GoogleSociala medierTidningsannons

  Avbokningsvillkor

  1 vecka före resan10%
  48 timmar före resan 50 %
  24 timmar före resan 100%