BUSSIT MINIBUSSIT

Tutustu tilausbusseihimme

Käytössämme on 17 premium-tason charterbussia, joiden paikkaluku on 16 – 59. Ilmastointi, turvavyöt, alkolukko, jääkaappi ja DVD soitin kuuluvat bussien vakiovarustukseen. 30–59 -paikkaisissa busseissa on lisäksi WC ja kahvinkeitin. Kalustomme, kuten myös turistibussit ovat uudet ja ympäristöystävälliset. Lue ympäristöarvoistamme ja EURO-luokista ».

Palvelut liikuntarajoitteisille

Kaj Forsblomin muutamat pikkubussit soveltuvat liikuntarajoitteisten tilausajokuljetuksiin. Matalalattiapikkubusseihin pääsee kyytiin mm. pyörätuolilla. Kysy lisää »

Tilaa kahvilatuotteet etukäteen

Matkan aikana voitte nauttia höyryävästä kahvista tai teestä. Valitse eväskassiin sämpylä, pulla, korvapuusti tai salaatti. Pyydettäessä myös laktoosittomia ja gluteenittomia vaihtoehtoja. Kaj Forsblomin matkaeväskassit toimitetaan bussiin ennen matkan alkua. Lue lisää »

Turvallisuus

Kehitystyö etenee nopeasti ja uudet linja-autot ovat tänä päivänä varustettuja tekniikalla joka huomattavasti parantaa turvallisuutta. Vuonna 1999 syksyllä linja-automatkustajien turvavyöt tulivat pakollisiksi ja tämän jälkeen turvallisuusvaatimukset ovat yhä lisäntyneet. Uudistamme linja-autokalustoamme säännöllisin väliajoin voidaksemme tarjota asiakkaillemme viimeisintä tekniikkaa. Esimerkkejä kehitystyöstä joka lisää linja-autojemme turvallisuutta ovat:

ESP

Ajovakauden hallintajärjestelmä pyrkii estämään linja-auton joutumista sivuluisuun. ESP:ssä linja-auton jarrutusjärjestelmä, moottori ja automaattivaihteisto toimivat yhdessä.

EBS

Tehokas elektronisesti ohjattu lukkiutumaton levyjarrujärjestelmä.

Automaattivaihteisto

Mukavuus ja turvallisuus lisääntyvät ja kuljettajaan vaikuttavat häiriötekijät vähenevät.

Huolto ja korjaukset

Käyttämällä merkkihuoltoa varmistamme että kaikki huolto- ja korjaustyöt tehdään valmistajan ohjeistuksen mukaisesti ja korkealuokkaisilla alkuperäisvaraosilla.


Pyydä tarjous

Kaj Forsblom Oy:llä on erilaisia busseja erilaisiin tarpeisiin. Hoidamme koko matkaketjun katkeamattomana, täytä tarjouspyyntölomakkeemme niin otamme pikaisesti yhteyttä.

Yhteystietosi

 

Tietoja bussimatkasta

Ruokailu matkan aikana, katso menu »

Majoitus
Matka on ilman majoitustaAsiakas järjestää ja maksaaOy Kaj Forsblom Ab järjestää

Tarvitsemme kuljetuksen meno/paluuTarvitsemme bussin käyttöömme koko ajaksi

Toivon vastausta
puhelimitsesähköpostin kautta

 

Mistä löysit meidät? Valitse sopivin näistä
Yrityksenne oli ennestään tuttuToinen yritys suositteliTuttu tai työkaveri suositteliHakukone esim. GoogleSosiaalinen mediaLehti-ilmoitusMessuilla

 

Peruutusehdot

1 viikko ennen matkaa 10 %
48 tuntia ennen matkaa 50 %
24 tuntia ennen matkaa 100 %