BUSSIT MINIBUSSIT

Tutustu tilausbusseihimme

Käytössämme on 17 premium-tason charterbussia, joiden paikkaluku on 16 – 59. Ilmastointi, turvavyöt, alkolukko, jääkaappi ja DVD soitin kuuluvat bussien vakiovarustukseen. 30–59 -paikkaisissa busseissa on lisäksi WC ja kahvinkeitin. Kalustomme, kuten myös turistibussit ovat uudet ja ympäristöystävälliset. Lue ympäristöarvoistamme ja EURO-luokista ».

Palvelut liikuntarajoitteisille

Kaj Forsblomin muutamat pikkubussit soveltuvat liikuntarajoitteisten tilausajokuljetuksiin. Matalalattiapikkubusseihin pääsee kyytiin mm. pyörätuolilla. Kysy lisää »

Tilaa kahvilatuotteet etukäteen

Matkan aikana voitte nauttia höyryävästä kahvista tai teestä. Valitse eväskassiin sämpylä, pulla, korvapuusti tai salaatti. Pyydettäessä myös laktoosittomia ja gluteenittomia vaihtoehtoja. Kaj Forsblomin matkaeväskassit toimitetaan bussiin ennen matkan alkua. Lue lisää »

Turvallisuus

Kehitystyö etenee nopeasti ja uudet linja-autot ovat tänä päivänä varustettuja tekniikalla joka huomattavasti parantaa turvallisuutta. Vuonna 1999 syksyllä linja-automatkustajien turvavyöt tulivat pakollisiksi ja tämän jälkeen turvallisuusvaatimukset ovat yhä lisäntyneet. Uudistamme linja-autokalustoamme säännöllisin väliajoin voidaksemme tarjota asiakkaillemme viimeisintä tekniikkaa. Esimerkkejä kehitystyöstä joka lisää linja-autojemme turvallisuutta ovat:

ESP

Ajovakauden hallintajärjestelmä pyrkii estämään linja-auton joutumista sivuluisuun. ESP:ssä linja-auton jarrutusjärjestelmä, moottori ja automaattivaihteisto toimivat yhdessä.

EBS

Tehokas elektronisesti ohjattu lukkiutumaton levyjarrujärjestelmä.

Automaattivaihteisto

Mukavuus ja turvallisuus lisääntyvät ja kuljettajaan vaikuttavat häiriötekijät vähenevät.

Huolto ja korjaukset

Käyttämällä merkkihuoltoa varmistamme että kaikki huolto- ja korjaustyöt tehdään valmistajan ohjeistuksen mukaisesti ja korkealuokkaisilla alkuperäisvaraosilla.


Pyydä tarjous

Kaj Forsblom Oy:llä on erilaisia busseja erilaisiin tarpeisiin. Hoidamme koko matkaketjun katkeamattomana, täytä tarjouspyyntölomakkeemme niin otamme pikaisesti yhteyttä.

  Yhteystietosi

   

  Tietoja bussimatkasta

  Ruokailu matkan aikana, katso menu »

  Majoitus
  Matka on ilman majoitustaAsiakas järjestää ja maksaaOy Kaj Forsblom Ab järjestää

  Tarvitsemme kuljetuksen meno/paluuTarvitsemme bussin käyttöömme koko ajaksi

  Toivon vastausta
  puhelimitsesähköpostin kautta

   

  Mistä löysit meidät? Valitse sopivin näistä
  Yrityksenne oli ennestään tuttuToinen yritys suositteliTuttu tai työkaveri suositteliHakukone esim. GoogleSosiaalinen mediaLehti-ilmoitusMessuilla

   

  Peruutusehdot

  1 viikko ennen matkaa 10 %
  48 tuntia ennen matkaa 50 %
  24 tuntia ennen matkaa 100 %