KAJ FORSBLOM

Oy Kaj Forsblom Ab är ett familjeägt bussbolag med långa anor. Startskottet gick år 1922, då Werner Henriksson som jobbade som droskförare åt sin far August köpte en Harley Davidson motorcykel med sidovagn. Redan följande år skaffade han en N.A.G. personbil för taxibruk. Den första bussen köptes år 1931 för linjetrafik mellan Borgå och Vessö. Efter det expanderade verksamheten stadigt och då bolaget var som störst i slutet av 1980-talet sköttes trafiken med över 20 bussar. Werners svärson Kaj Forsblom kom med i företaget på 1960-talet och blev efter Werners bortgång år 1977 VD för bolaget Oy Werner Henriksson Ab. År 1990 grundade Kaj Forsblom ett eget bussbolag som i dag har elva bussar och leds av sonen Henrik Forsblom.

Med Finland och Europa som arbetsfält

Vi är specialiserade på beställningstrafik och har gedigen erfarenhet av att ordna bussresor i Finland men också i de övriga nordiska länderna, Baltikum och Europa. Vi strävar efter att ge varje kund personlig och högklassig service redan under resans planeringsskede. En lyckad resa är skräddarsydd enligt gruppens önskemål och håller måttet från avresa till ankomst!

Lätt att leva upp till vår kvalitetspolicy

Våra kärnvärden är kvalitet, pålitlighet och säkerhet. Vi vill också värna om miljön och är stolta över att kunna stå till tjänst med nya, moderna bussar som uppfyller de senaste miljö- och säkerhetskraven.

 

KVALITETSLÖFTE

Trafiktjänster

Oy Kaj Forsblom Ab bedriver linjetrafik i Nyland samt beställningstrafik i Finland, Sverige och Estland men även till övriga länder i Europa.

Information om tjänsterna och eventuella förändringar

Du får aktuell information om tidtabeller och eventuella förändringar på Oy Matkahuolto Ab:s internetsidor eller genom att ringa servicenumret 0200 4000. En del tidtabeller finns även på vår hemsida. Matkahuolto »

Biljettpriser

Vi följer Oy Matkahuolto Ab:s prissättning. Oy Matkahuolto Ab sköter om försäljning av biljetter. Man kan även betala kontant i bussen för resan. Matkahuolto »

Bussarna

Vi har ca 10 moderna från 9-platsers till 59-platsers bussar med varierande utrustning. Närmare information om våra bussar fås på vår hemsida, Bussarna »

Kundtillfredställelse och feedback

Vi värdesätter respons från kunderna. Vi behandlar både positiv och negativ feedback så fort som möjligt och gör eventuella korrigeringar för att förbättra vår service. Det är möjligt att skicka feedback via vår hemsida, per e-post till info[ät]kajforsblom.fi eller genom att ringa 019 524 3993. Reklamationer och eventuell prisreducering tar vi ställning till från fall till fall. Feedback »

Oy Kaj Forsblom Ab önskar er en angenäm och trygg bussresa!

Kaj Forsblom moottoripyörä sivuvaunulla
Kaj Forsblom arkistokuva
Kaj Forsblom vanha bussi arkistokuva