KVALITETSLÖFTE

Trafiktjänster

Oy Kaj Forsblom Ab bedriver linjetrafik i Nyland samt beställningstrafik i Finland, Sverige och Estland men även till övriga länder i Europa.

Information om tjänsterna och eventuella förändringar

Du får aktuell information om tidtabeller och eventuella förändringar på Oy Matkahuolto Ab:s internetsidor eller genom att ringa servicenumret 0200 4000. En del tidtabeller finns även på vår hemsida. Matkahuolto »

Biljettpriser

Vi följer Oy Matkahuolto Ab:s prissättning. Oy Matkahuolto Ab sköter om försäljning av biljetter. Man kan även betala kontant i bussen för resan. Matkahuolto »

Bussarna

Vi har ca 10 moderna från 9-platsers till 59-platsers bussar med varierande utrustning. Närmare information om våra bussar fås på vår hemsida, Bussarna »

Kundtillfredställelse och feedback

Vi värdesätter respons från kunderna. Vi behandlar både positiv och negativ feedback så fort som möjligt och gör eventuella korrigeringar för att förbättra vår service. Det är möjligt att skicka feedback via vår hemsida, per e-post till info[ät]kajforsblom.fi eller genom att ringa 019 524 3993. Reklamationer och eventuell prisreducering tar vi ställning till från fall till fall. Feedback »