Alkuun » Hakutulos ""
Suomen kädentaidot messut Tampereella la 18.11.2023
Tuote

 

Tampereen Kädentaidot-messu on vuoden valonpilkahdus talven keskellä! Vuoden tapahtumateemaksi valikoitunut yhteisöllisyys kumpuaa käsityöharrastusten luomasta läsnäolosta ja yhteenkuuluvuuden tunteesta.

 

Tapahtuma on elämyksellinen kokemus ja ilmiö, piristävän odotettu viikonloppu vuoden pimeimpänä aikana. Suomen Kädentaidot on uniikki kauppapaikka, jonne tullaan tekemään persoonallisia ja kestäviä löytöjä niin itselle kuin lahjaksi.

Voit hankkia tarvikkeiden ja materiaalien lisäksi myös valmiita tuotteita kuten vaatteita, asusteita, kodin designia, herkkuja, koriste-esineitä ja tämän hetken hittituotteita kuusen alle käärittäväksi.

 

Lähde sinäkin kanssamme Tampereelle messuilemaan!

 … »

Joulumatka Tallinnaan la 09.12.2023
Tuote

Ihanaa joulutaikaa Tallinnassa, tule mukaan nauttimaan kaupungin joulutunnelmasta lauantaina 09.12.2023!

 

Tallinnan jouluinen sydän on Raatihuoneen torin joulumarkkinat vanhassa kaupungissa. Torin pienet viehättävät kojut ovat täynnä ihania tuotteita joululahjoiksi, valikoimissa löytyy mm. paikallisia herkkuja, käsitöitä ja joulukoristeita. Kaupungin tunnelmallisissa pikkupuodeissa on ostettavaa kaiken ikäisille.

 

Tämän vuoden uutuutena on ostosmahdollisuus kauppakeskus Arsenalissa missä löytyy monien eri merkkivaateiden outletmyymälöitä. Jos vaatteostokset eivät kiinnosta voit tehdä herkkuostokset Baltian aseman kauppahallissa.

 

Matka ja siirtymiset ostospaikkojen välillä hoituu helposti ja nopeasti bussin kyydissä, sinulle jää runsaasti aikaa jouluostosten tekoon.

 

 … »

TULOSSA – Raaseporin Festivaalit 18.-19.8.2023
Tuote

Ensi kesän festareilla esiintyy liuta kuuluisuuksia, kuten “Sommartider” -hitistään tunnettu legendaarinen ruotsalaisyhtye Gyllene Tider. Lisätietoja esiintyjistä, bussiaikataulusta ja hinnasta ensi vuoden alussa.
Järjestämme bussikuljetukset molempina päivinä kunhan saamme tarpeeksi lähtijöitä mukaan 🙂

Festariliput ostettava netistä https://raaseporifestival.fi/liput/»

Teatteri- ja tanssimatka Vaasaan 1.4.-2.4.2023
Tuote
Huhtikuussa 2023 meillä on myynnissä ainutlaatuinen teatteri- ja tanssimatka Vaasaan. Voit valita joko illan teatterissa tai tanssimista ihanan tanssimusiikin tahtiin, tai miksi et valitsisi molempia!
Wasa Teaterissa esitetään komedia ”Man får ställa upp” ja Hotel Waskiassa tanssiryhmä Fernandoz viihdyttää meitä myöhään yöhön! Varaa paikkasi!

 

Wasa Teater

Wasa Teaterin lavalla esitetään komedia ”Man får ställa upp”. Näytelmä on ruotsiksi mutta teatterissa on suomenkielinen tekstitys.

Pienen yhteisön keskellä on kylätila, jonne kaikki kokoontuvat. Urheiluliitto, Kennelliitto, Kansalaisinstituutti, seurakunnan ip-kerho, Ruotsin nuoriso, Moottoripyöräseura ja tietysti Kotiseutuliitto.

Jokaisella on oma tila kylätilalla ja kaikki ovat toistensa yhdistysten jäseniä, mikä hyödyttää kaikkia, koska yhdistykset saavat avustuksia jäsenmäärän mukaan. Hyvä järjestelmä, kunnes eräänä päivänä he saavat vierailun Kotiseutuyhdistysten keskusjärjestöltä. Yllättäen ilmaantunut edustaja käynnistää sarjan tapahtumia, joita kukaan ei olisi voinut ennustaa, pieniä valheita, tekosyitä jne., jotka saavat ongelmat kasvamaan klassisessa farssikarusellissa.

 

Fernandoz

Fernandoz on ruotsalainen tanssibändi, joka perustettiin vuonna 1986 Vitsandissa lähellä Torsby. Heillä oli suuri hitti vuonna 1991 kappaleella “Jag vet att jag vill ha dig”. Bändi voitti “svenska dansbandsmästare” -palkinnon vuonna 1993 ja alkoi esiintyä suositussa televisio-ohjelmassa Bingolotto useita kertoja. Heidän tunnetuimpia hittejään ovat “Guld och gröna skogar”, “En dag den sommaren”, “När ett hjärta har älskat”. Bändin kitaristi Conny Ohlson ja laulaja Anders Nordlund ovat voittaneet työstään ruotsalaisen Grammyn “Guldklaven”.

 

 

Hotel Waskia

Rauhallinen hotelli kaikilla mukavuuksilla upeissa merimaisemissa Vaasan keskustan tuntumassa. Mukavat huoneet, monipuoliset palvelut ja viereinen Tropiclandia-kylpylä takaavat viihtyisän vierailun.

Hotelli Waskia sijaitsee Vaskiluodon saarella, 1,5 km päässä Vaasan keskustasta. Idyllinen Vaskiluoto tarjoaa upeat puitteet ulkoiluun ja meri-ilmasta nauttimiseen.

 … »

1 2 3 4 13