Alkuun » Hakutulos ""
Pyhtään Kultuuritalon kesäkeikat 2023
Tuote

Järjestämme bussikuljetukset Pyhtään Kulttuuritalon kesän pihakeikoille. Tarjolla on isoja artisteja  läpi koko kesän. Tule kauniisen maalaismaisemaan nauttimaan ulkokonsertista Suomen parhaiden artistien seurassa!

 

07.07. Popeda
14.07. Vesterinen Yhtyeineen
21.07. Happoradio
22.07. Juha Tapio
04.08. J. Karjalainen
05.08. Tuplakeikka: Kotiteollisuus & Mokoma
18.08. Screaming Thunders
26.08. Pyhtää Blues: SF Blues
01.09. Samuli Putro
02.09. Venetsialaiset: Pauli Hanhiniemen Retkue

 

»

Astrid Lindgrenin Marikki Finnsin kesäteatteri ke 14.6.2023
Tuote

Astrid Lindgrenin luoma rakastettu hahmo Marikki esitetään Finnsin kesäteatterissa Espoossa ke 14.6. Näytelmä on ruotsiksi.

 

Marikki on tarina rohkeasta ja itsepäisestä tytöstä, joka hauskojen ja jännittävien seikkailujensa ansiosta oppii muun muassa köyhien ja rikkaiden välisestä kuilusta ja siitä, että pienet hyvät teot voivat merkitä paljon.

 

Mukana on suurin osa Marikkin unohtumattomista kohtauksista ja kappaleista Lavalla nähdään paljon liikettä ja tanssia. Näytelmän lopussa kesä muutetaan talveksi, mitä et halua missata!… »

Kesämatka Mikkeliin la 1.7.2023
Tuote

 

Tervetuloa mukaan kesämatkalle Suomen sotahistorian päämajakaupunkiin Mikkeliin. Vietä mukava päivä sekä sotahistoriaamme tutustuen että kartano- ja viinitila käynnillä.

 

Saapuessamme Mikkeliin, tutustumme Tertin kartanoon, syömme lounasta ja teemme ostoksia. Lounaan jälkeen matka jatkuu Päämajamuseon missä lyhyt opastus, jonka jälkeen oma aikaa tutustua museon kiinnostavaan näyttelyyn. Näyttelyn jälkeen jatkamme Suomen suurimpaan ja kauniimpaan pappilaan Kenkäveroon missä nautimme ip-kahvista ja teemme ostoksia.

Viimeisenä vierailukohteena on Ollimäen viinitilaan, tällä maistelemme tilan viiniä (2 eri) ja teemme ostoksia kotiin.… »

Kulttuurimatka Mänttä- Vilppulaan la 15.7.2023
Tuote

Kulttuurimatka Mänttä- Vilppulaan – Serlachiuksen museo sekä Lepaan Viinitila.

 

Vietä mukavan päivän Serlachiuksen vieraana taiteen, historian ja makuelämysten parissa. Museot tarjoavat ainutlaatuisia kulttuurielämyksiä ei vain taiteen parissa mutta myös arkkitehtuurin ja historian parissa upeissa maisemissa.

 

Aloitamme päivän taidemuseolla tutustumalla Kartanon klassikoihin ja nykytaiteeseen. Nautimme herkullisen lounaan viihtyisässä ravintola Göstassa. Aterian jälkeen ohjelma jatkuu Serlachiusten valtakunnan toisessa museossa Gustafissa, vain viiden minuutin ajomatkan päässä taidemuseolta.

 

Tutustumisten jälkeen suuntaamme Lepaan Viinitilalle missä saamme tilaesittelyn joumme iltapäiväkahvit sekä tehdään ostoksia. Tilan omien tuotteiden ohella viini- ja puutarhamyymälän tuotevalikoimassa suositaan paikallisten tuottajien tuotteita ja tuotantoa. Vierailun jälkeen kotimatka alkaa.… »

Joulumatka Tallinnaan la 09.12.2023
Tuote

Ihanaa joulutaikaa Tallinnassa, tule mukaan nauttimaan kaupungin joulutunnelmasta lauantaina 09.12.2023!

 

Tallinnan jouluinen sydän on Raatihuoneen torin joulumarkkinat vanhassa kaupungissa. Torin pienet viehättävät kojut ovat täynnä ihania tuotteita joululahjoiksi, valikoimissa löytyy mm. paikallisia herkkuja, käsitöitä ja joulukoristeita. Kaupungin tunnelmallisissa pikkupuodeissa on ostettavaa kaiken ikäisille.

 

Tämän vuoden uutuutena on ostosmahdollisuus kauppakeskus Arsenalissa missä löytyy monien eri merkkivaateiden outletmyymälöitä. Jos vaatteostokset eivät kiinnosta voit tehdä herkkuostokset Baltian aseman kauppahallissa.

 

Matka ja siirtymiset ostospaikkojen välillä hoituu helposti ja nopeasti bussin kyydissä, sinulle jää runsaasti aikaa jouluostosten tekoon.

 

 … »

1 2 3 4 14